best free website maker

Om Elsebeth 
"Syngepigen fra Rødby"

Elsebeth Iversen er uddannet Plejehjemsassistent og har bla. arbejdet som forstander på plejehjem.
Har været landsdækkende TV- vært på Dk4 i 14 år, med programmerne ”Så` der Kaffe”, ”Ivers! Pusterum” samt ”Min hjemegn i ord og toner” Desuden fungeret som debattør på Tv2 øst samt underholdende Syngepige og humorist på de danske scener.

Elsebeth Iversen er uddannet Plejehjemsassistent og har bla. arbejdet som forstander på plejehjem. Har været landsdækkende TV- vært på Dk4 i 14 år, med programmerne ”Så` der Kaffe”, ”Ivers! Pusterum” samt ”Min hjemegn i ord og toner” Desuden fungeret som debattør på Tv2 øst samt underholdende Syngepige og humorist på de danske scener.

Nogle vil nok også huske hende som bingo/banko vært på Tv.

Nu som hovedperson i dokumentarserien En syngepige fra Rødby, på Tv2.

En pige som har lært af livets hårde skole.

Foredraget ”Mit liv i ord og toner….” (billede i kostume)

Et morsomt, livsbekræftende, følelsesladet og humørfyldt foredrag, om et spænende liv, fyldt af sang og musik og tilfældigheder.

Elsebeth fortæller i ord og toner om sit liv i det jyske, om livet på landevejen som optrædende syngepige og humorist i store kostumer. Hendes møde med landsdækkende tv som vært gennem mange år og om sin store udenlandske kærlighed og det at blive mor som 40 år gammel.

Som tidligere forstander fortæller Elsebeth også om hvordan musik og sang kan bruges i arbejdet med demente og mennesker med hjerneblødning.

Alt i alt et anderledes musikalsk og humoristisk foredrag hvor du hører om et forrygende liv, hvor humor, sang, positivitet og kærlighed til det enkelte menneske altid har været i centrum.

Så har du kaffe på kanden og klar til numre.

Lad dig omfavne af Elsebeths sprudlende latter og humør.

Book efter aftale

Varighed ca. 2x 45 minutter.