mobile website creator app

Det sagde publikum...

ET SKØNT PUST MED SKARPE KANTER! Den lille forskel - et umage par! Folkeligt! Omfavnende! Morsomt! Super-professionelt! Da vi i Andelsboligforeningen på Christianshavn skulle holde stor jubilæumsfest, havde vi brug for noget underholdning, som kunne samle unge og gamle - og ikke mindst inddrage publikum. OG HOLD NU OP, hvor blev vi underholdt! Festens højdepunkt blev det dæl'me. - For INGEN kan føle sig sikker, når det umage par ruller sig ud; hverken unge eller gamle kunne undgå at skraldgrine ad de lumre, vittige kommentarer. De ældre blev nostalgiske og glade og kunne synge med på syngepigernes herlige repertoire - og de unge fik ganske enkelt slået benene væk under sig af den virkeligt professionelle, bramfri optræden! Stor musikalitet med masser af spontanitet. En stor tak fra Salvatorgårdens beboere, også til den dygtige pianist! 

Charlotte Emmery og hendes partner in crime leverede et brag af at show!!. De fik alle aldersgrupper og faggrupper op og med på spøgen, så både mekanikere, sekretærer og direktører morede sig. Vi oplevede en dejlig udstråling og et nærvær, som smittede af på alle gæsterne. Alle smilede og havde en fest ! Vi Vil klart anbefale Den lille forskel til jer der står og mangler et sprudlende indslag til jeres fest.

Siden 2002 har det årlige besøg af syngepigerne været en fast tradition i vore fællestimer. 10´erens fællestimeprogram er en varieret vifte af input – lige fra studieforberedende foredrag, rejsebeskrivelser, introduktioner til fagskoler – og så, ikke mindst, underholdning. Syngepigerne har altid været en succes. Syngepigerne - er udfordrende – dog ikke uanstændige klædt - de berører vanskelige emner – men går aldrig over stregen - de er sjove. - er et både fagligt og kreativt indslag i det gode skoleliv… - beskriver på varmeste måde et fint stykke dansk kulturhistorie” Kan anbefales… 

Hej i 2. Jeg vil takke jer for et helt forrygende show på min 70 års fødselsdag. Det gjorde en dejlig dag endnu bedre og sjovere. Jeg har fået tilbagemeldinger fra alle gæsterne om hvor gode I var. Det gælder lige fra ældre til yngre. I den forbindelse må jeg lige fortælle jer en historie: Vore 3 børnebørn var dybt betagede af jer, og forleden dag sagde den ældste: "De var godt nok sjove de 2 damer der sang, og ved du hvad, morfar, Jeg ville ønske, de kunne komme til min konfirmation, det ville bare være fedt". Så hvem ved, måske ses vi om 4 år.