free website builder app

Underholdning til Publikum med specielle behov

Ska vi sove eller hva`?

Cleos gamle ørehænger er som regel et sikkert hit - Men må man synge en sjov og pikant vise for syge og handicappede?

Vi har hørt det så tit…..”Nu må I ikke være for frække!” eller ”Kurt er handicappet, så han tåler ikke så meget ” eller ” Ellen er lidt sart, så det er ikke noget for hende”……

Men vi har også oplevet så mange gange, at mennesker, som før har været karakteriseret som ikke- kommunikerende eller introverte er livet op, har sunget med, grinet og i bedste fald danset….Når klaveret spiller gamle melodier og ord og toner flyder ud i lokalet, sker der ofte en opblomstring af hele selskabet.

Hver enkelt føler der bliver sunget specielt til dem når vi bevæger os i øjenhøjde. Dette medføreren positiv kontakt med den enkelte.

Hos demente bliver sangen til et kommunikationsmiddel og til en mindebog tilbage i tiden.

Vi er heller ikke bange for en lille svingom med vores demente publikum midt i vores optræden. Mange husker sange og tekster hvis de får mulighedfor at danse og bevæge sig.

”Den lille Forskel” har også erfaring med at optræde for blinde og døvblinde, hvor der tolkes i hånden.

Der føles på kjoler og fjer og bliver fortalt om farver og kjole stoffer, selv rosernes farve bliver fortolket og der bliver duftet.

Her føles vibrationer i gulvet fra musikken og vi oplever uovertruffen glæde og smil.

Vi har en særlig forkærlighed for mennesker, der har svært ved at bevæge sig og ikke kan komme ud og opleve kultur, så vi kommer udefra og gør den forskel der kan få smilet frem.